Advies nodig?

Contacteer Elien via elien@marlebeau.be of 011 24 29 09

Huidanalyse

Wil je weten welke producten je het best gebruikt voor je huid? Of ben je benieuwd welke behandeling jouw huid helemaal laat stralen? Een grondige huidanalyse brengt de oplossing! Onder het motto ‘meten is weten’ stellen we zo een aangepast stappenplan op. Helemaal op maat van jouw huid en jouw budget.

 

Hoe gaat een huidanalyse in zijn werk?

  • Een huidanalyse neemt een klein uurtje in beslag. Daarom maak je dus best een afspraak zodat we jouw huid optimaal in kaart kunnen brengen.
  • De huidanalyse start met een gesprek. Wij vertellen je graag uitgebreid over de werking van je huid en het effect dat onze verzorging je biedt.
  • Tijd nu om naar jou te luisteren. Jij legt ons uit wat volgens jou de storende elementen van je huid zijn.
  • We maken een foto zodat hetgeen wat jij aanhaalde in detail te zien is. We zien op deze foto ook datgene wat nog niet zichtbaar is aan de oppervlakte. Zo kunnen we ook op de algemene huidverbetering werken.
  • Je huidproblemen in kaart gebracht? Tijd om de analyse te gieten in een behandelplan op maat, inclusief producten. Let wel, dit plan is slechts een advies en helemaal geen verplichting. Jij beslist immers helemaal zelf.

Boek je huidanalyse

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
© Mar Le Beau 2020