Laat je onderhanden nemen door onze specialist, Denise Ramaekers. Zij is al 30 jaar pionier in het plaatsen van permanente make-up. Zij gaat je begeleiden en het juiste advies geven om zo samen tot een prachtig resultaat te komen.

Micropigmentatie of permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarbij hypoallergene pigmenten in de huid worden aangebracht. Van wenkbrauwen tot een subtiele tache de beauté, met permanente make-up accentueer je je natuurlijke schoonheid. Daarnaast bespaar je er veel tijd mee in de badkamer en geniet je iedere dag van een stralende look.

Bovendien is permanente make-up perfect geschikt als je last hebt van allergieën of gevoelige ogen en zo moeilijk make-up kan verdragen. Maar het is ook toepasbaar voor mensen met alopecia, of als je chemo hebt ondergaan. Let wel, permanente make-up is niet hetzelfde als tatoeëren. We gebruiken veel verfijndere apparatuur, andere pigmenten en verschillende technieken.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • Wenkbrauwen

  Een van de belangrijkste elementen van het gelaat zijn je wenkbrauwen. Ze vormen de omlijsting van je gezicht. Zijn je wenkbrauwen niet duidelijk genoeg? Heb je geen of weinig wenkbrauwhaartjes, of is de vorm niet duidelijk? Met permanente make-up corrigeren we ze op een natuurlijke manier. Afhankelijk van jouw wensen en jouw huidtype kiezen we welke vorm of kleur het best bij je past.

  Deze verschillende behandelingen bieden we aan:

  • Full brows
  • Hairstrokes
  • Schaduwbrows
  • Powderbrows
  • Microblading

  Ben je niet zeker of je nieuwe wenkbrauwen bij je gaan passen? Geen zorgen, alvorens we beginnen tekenen we je nieuwe wenkbrauwen eerst in potlood. Zo weet je meteen welke vorm of kleur ze zullen krijgen. En kan jij de behandeling perfect bijsturen!

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Lippen

  De contouren van je lippen vervagen bij het ouder worden. Wil je de vorm van je lippen op een natuurlijke manier aanzetten? Een subtiele lipliner zorgt voor meer definitie van je lippen.

  Dankzij de nieuwe schaduwtechnieken geef je je lippen meer volume door ze zachtjes in te kleuren. Daarnaast kan je ervoor kiezen de liprand extra aan te zetten. Of wat dacht je van Full Lips waarbij je lippen volledig worden ingekleurd? Tijd voor kissable lips!

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • ogen

  Je ogen krijgen meer expressie door ze te accentueren met een prachtige eyeliner. En dit boven of onder het oog. Vergeet het zwoegen voor dat perfecte lijntje. Met een permanente eyeliner straal jij iedere dag!

  Permanente make-up op jouw maat? We kijken naar de vorm van je oog en bepalen zo samen met jou welke eyeliner het best bij je past! Klaar voor een stralende blik?

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019