Product in de kijker: Revival masque van Environ

10 september 2019

Een stralende, gladde en jonge huid is niet langer een droom. Maak kennis met het Revival masque van Environ: een krachtige formule die je huid in no time doet stralen. Dit doet het product door de combinatie van revolutionaire ingrediënten waaronder 3 natuurlijke zuren: aziatisch zuur, amandel- en lactaatzuur.

één potje, 5 voordelen

  • Verlicht pigmentvlekjes
  • Egaliseert je teint
  • Reduceert lijntjes
  • Vermindert tekenen van veroudering
  • Kalmeert de gevoelige huid

We noemen het Revival masque ook wel ‘lifting in een potje’, want dat is exact wat dit award winning product doet. Bovendien is het Environ masker perfect om je huid te voeden na de zomer.

Zo breng je het aan

Breng 2 maal per week, ‘s avonds een dun laagje aan op je gezicht en laat het 10 minuten inwerken. Voelt je huid niet trekkerig aan? Dan mag je het masker ook 3 maal per week gebruiken.

Actiepakket

Koop nu je Environ Revival Masque samen met de Avance Moisturizer en krijg een eye gel van ons cadeau! Wees er snel bij, want er zijn slechts 12 stuks van deze limited edition beschikbaar.

Revival masque: laat je huid stralen

Zelf aan de slag gaan met het Environ Revival masque? Of wil je graag meer informatie? Spring zeker eens binnen in één van onze vestigingen.

© Mar Le Beau 2020