Renophase producten en peeling – Merk huidgelicht

23 april 2019

Bij Mar Le Beau werken we alleen met producten waarin wij rotsvast geloven. Vandaag stellen wij je voor aan Renophase producten. Een Frans merk van verzorgingsproducten die wetenschappelijk ondersteund worden, niet getest zijn op dieren en geen parabenen bevatten.

Renophase werd in 1984 opgericht door Michèle Eymard, die zelf veel huidproblemen had waarvoor nog geen oplossing bestond. Het bedrijf ontwikkelt tegenwoordig producten die huidweefsel op een unieke manier terug in balans brengen.

Van binnen naar buiten

Veel mensen smeren producten op hun huid die verstoppend werken en poriën net niét openen. Renophase producten doen het omgekeerde en werken van binnen naar buiten. Dat doen de producten met antioxidanten en gedoseerde zuren die diep in de huid dringen. Door opbouwend, en niet meteen te agressief, te werken, normaliseren de celfuncties terug en is je huid nadien meer bestand tegen invloeden van buitenaf. Want een huid die vanbinnen sterker en gezonder is, straalt dat ook des te meer uit naar buiten.

Een kuur met Renophase producten

Voor we aan de slag gaan met een peelingkuur op basis van Renophase producten, voeren we eerst een huidanalyse uit. Wij laten jou je huid al voorbereiden door thuis de juiste producten te gebruiken. Wees gerust: je hoeft geen duizenden producten te smeren, zolang je maar de juiste kiest.

Eens je huid is opgewarmd, starten we met een peelingkuur van 4 behandelingen, 1 keer per maand. Nazorg is een must na elke peeling. Hiervoor vind je bij ons ook de juiste Renophase producten. Na de kuur bekijken we de verbeteringen en adviseren we om best om de 3 maanden te kiezen voor een onderhoudsbeurt of controle. Want zoals bij alles is niets blijvend, en moet je ook je huid blijven onderhouden.

Voor haast elke huid

Zowel qua producten die je thuis gebruikt als de behandelingen die wij uitvoeren, is Renophase geschikt is voor haast elk huidtype. Van jonge en frisse gezichten tot gevoelige huiden waarvoor niets lijkt te helpen. Think again, want wedden dat de Renophase producten je huid redden?

Wil je graag meer informatie over Renophase producten of onze behandelingen? Contacteer ons dan, spring eens binnen of boek meteen een afspraak! Wij staan klaar om jouw huid te doen stralen als nooit tevoren.

© Mar Le Beau 2020