Ontdek het Advanced Nutrition Programme

09 augustus 2019

Maak kennis met het Advanced Nutrition Programme. Een reeks unieke huidsupplementen die je huid van binnenuit voedt. 

De stap naar een gezonde huid begint van binnenuit. Want het is net daar dat het verouderingsproces begint. De sleutel tot succes? Je huid van binnenuit voeden met de juiste voedingsstoffen, gecombineerd met het smeren van premium skincare producten. Net daar komt het Advanced Nutrition Programme in beeld: een premium gamma voedingssupplementen die een gezonde huid ondersteunen én verbeteren.

Bovendien vullen deze huidsupplementen ook perfect de tekorten aan die je huid opliep tijdens de zomermaanden. Denk maar aan de zon, de warmte, …

Award op zak

Wij zijn alvast overtuigd van het Advanced Nutrition Programme. En we zijn niet alleen. Want onlangs won de Skincare Ultimate van Advanced Nutrition Programme de Wellbeing Editor’s Choice Award bij de prestigieuze Beauty Shortlist Awards! Bij deze awards wordt elk ingezonden product grondig getest door juryleden uit Londen, New York en Sydney. Zij hadden 6 maanden de tijd om duizenden producten van meer dan 600 verschillende merken te testen. Dat het Advanced Nutrition Programme beloond werd met een award is dan ook een geweldige erkenning!

Het Advance Nutrition Programme & jouw huid

Zelf ervaren wat het Advanced Nutrition Programme voor jouw huid kan betekenen? Kom eens langs bij onze vestiging in Hasselt of Sint-Truiden. We staan graag voor je klaar met advies op maat.
© Mar Le Beau 2019