Mieke aan het woord – Elle

08 mei 2019

Mar Le Beau, dat is een team van gedreven specialisten en zorgende handen. Zij zetten onze klanten altijd centraal, al mogen zij ook wel eens in de schijnwerpers staan. Dat is net wat we doen in de blogcategorie Elle. Vandaag aan de beurt: junior skin coach Mieke.

Gevarieerde skin coach

Mieke Bruninx werkt ondertussen al een tweetal jaar bij Mar Le Beau. “Ik heb schoonheidsverzorging gestudeerd en was op zoek naar een leuke job. Toen ben ik hier gewoon eens binnengesprongen met de vraag of ze extra hulp nodig hadden. Spontaan, niet te formeel, maar dat konden ze hier duidelijk appreciëren. Niet veel later mocht ik beginnen.”

“Mijn job bij Mar Le Beau is ontzettend gevarieerd. Ik ben skin coach, wat inhoudt dat ik vooral op huidverbetering werk. Dermatude, metatherapie, needling, behandelingen met Environ… Noem maar op. Maar ook wimper extensions, pedicure, manicure en massages neem ik voor mijn rekening.”

Blijven groeien

“Wat ik zo leuk vind aan werken bij Mar Le Beau? Waar moet ik beginnen (lacht)? We krijgen hier allemaal de kans om door te groeien en te blijven leren. Bij Mar Le Beau zelf krijg je echt een goede opleiding, en daarnaast volgen we regelmatig extra bijscholingen. Nieuwe apparaten en producten testen we altijd zelf uit, dat is natuurlijk ook heel leuk.”

“Mijn favoriete merk is zonder twijfel Environ. Het werkt zacht, maar doeltreffend. De werking van Environ is wetenschappelijk onderbouwd, en dat vind ik heel belangrijk. Er zijn zoveel producten op de markt tegenwoordig dat je soms niet weet wat nog te geloven.”

Buiten de uren

Ben ik niet aan het werk, dan ga ik eens graag uiteten en feesten. Ik heb een goede band met al mijn collega’s, dus we zien mekaar ook regelmatig buiten de werkuren. Maar ik kan er ook echt van genieten om gewoon thuis tv te kijken. Game of Thrones, een ijsje en mijn twee hondjes aan mijn zij, meer moet dat soms niet zijn! Ohja, mijn vriend mag er ook wel bij (lacht).”

© Mar Le Beau 2019