Elien aan het woord – Elle

11 maart 2019

Mar Le Beau, dat is een team van gedreven specialisten en zorgende handen. Zij zetten onze klanten altijd centraal, al mogen zij ook wel eens in de schijnwerpers staan. Dat is net wat we doen in de blogcategorie Elle. Vandaag aan de beurt: skin manager Elien.

“Toen ik 12 jaar was, wist ik al dat ik schoonheidsspecialist wou worden. Ik schminkte mijn ogen aan de ene kant blauw, aan de andere kant paars. Heel mooi (lacht). Ik koos op school een richting die hierbij aansloot en deed in 2003 mijn stage bij Mar Le Beau. Ik ben er blijven hangen en in 2005 effectief als medewerkster aan de slag gegaan. Ik zat meteen goed.”

“Doordat ik hier al zo lang werk, heb ik de overgang van wellness naar huidverbetering meegemaakt. Vroeger werd schoonheidsverzorging in het algemeen meer gezien als een extraatje, als ontspanning. Tegenwoordig is iedereen zich bewust dat een mooie en gezonde huid niet vanzelfsprekend is. Dat is een compleet andere insteek. Met Denise aan het roer, zijn we meteen op de eerste trein gesprongen in die ommezwaai. Die veranderende wereld is zo boeiend, het heeft mijn passie alleen maar aangewakkerd.”

Onverwacht veel kennis

“Waarom ik zo graag bij Mar Le Beau werk? Goh, om zoveel redenen. Ten eerste is Denise een kanjer waar iedereen naar opkijkt. Zo’n voorbeeld hebben, werkt inspirerend. Denise en Geert zijn ook twee geweldige zaakvoerders, die begripvol zijn en het werk van iedereen waarderen. Dankzij hen heb ik heel wat opleidingen kunnen volgen, en kunnen doorgroeien binnen de zaak. Ze hebben de wereld aan mijn voeten gelegd.”

“Maar ook de band met de klanten vind ik heel belangrijk. Wie vaker terugkomt, leer je beter kennen. Het is leuk dat je tijdens een behandeling wat kunt praten met klanten. En zij weten ook wat ze aan mij hebben, ik heb niet het gevoel dat ik me telkens weer moet bewijzen. Ik ken mijn vak ondertussen ook wel door en door. Ik verschiet soms van mijn eigen kennis (lacht).”

Alaaf!

In het weekend vinden we Elien terug in de Basic Fit, op de zetel met Netflix of… op een of ander carnavalsbal of -stoet. “Ik ben lid van de carnavalsgroep Blauwe Garde in Bekkevoort. Dat is een wereld op zich waar heel wat bij komt kijken. Dit jaar was ons thema Alice in Wonderland, met alle aangepaste attributen en kostuums die daarbij horen. Ik had nooit gedacht dat het iets voor mij zou zijn, maar ik moet toegeven: carnaval is superleuk!”

© Mar Le Beau 2019