Vernieuwde Dermatude Meta Therapy – Huidgelicht

14 maart 2019

Dermatude Meta Therapy is niet zomaar een behandeling, het is een totaalconcept van behandelingen, huidverzorging en producten. Als innovator in de sector vernieuwden zij pas hun volledige concept en staken hun behandelingen en productlijnen in een nieuw jasje. Een merk waarin wij geloven, en dat we graag voor je uitlichten.  

Wie is Dermatude?

Dermatude is een gevestigde waarde op het vlak van metatherapie. Hun Meta Therapy anti-aging formule is 100% natuurlijk en een klinisch bewezen behandelingsmethode voor huidverbetering, -verjonging, hydratatie en herstel van de huid.

Het doel? Op een succesvolle, gezonde en 100% natuurlijke manier het verouderingsproces van je huid bestrijden.

Wat doet Dermatude Meta Therapy?

Technisch gesproken

Dermatude Meta Therapy maakt haast onzichtbare microperforaties in de huid, wat het natuurlijke reparatiemechanisme op gang trekt. Daarnaast stimuleert het ook de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid van binnenuit hersteld.

Wat jij moet weten

De behandeling is succesvol tegen heel wat kwaaltjes: een vochtarme huid, hyperpigmentatie, rimpels, kringen, verlies van stevigheid en elasticiteit, grove poriën en acnelittekens. De focus ligt op hydrateren, balanceren, celherstel, en versteviging en lifting. Het beste resultaat verkrijg je door behandelingen te combineren met de juiste huidverzorgingsproducten.

De voordelen

  • Een resultaat dat meteen zichtbaar is
  • Een korte behandeling zonder verdoving én zonder pijn
  • 100% natuurlijk en veilig
  • Geen hersteltijd

Is dit iets voor mij?

Goed nieuws: Dermatude Meta Therapy is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes. Afhankelijk van jouw specifieke noden, kunnen we je verschillende behandelingen en producten voorstellen. Op die manier vinden we steeds het juiste concept, volledig op maat van jouw huid.

Wil jij ook het beste voor je huid? En wil je huidveroudering tegengaan op een natuurlijke wijze? Dan is Dermatude Meta Therapy ons antwoord. Wil je weten wat metatherapie voor jou kan betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een huidanalyse, zodat wij perfect kunnen bepalen wat jouw huid nodig heeft. Nog vragen? Contacteer ons gerust, we helpen je graag verder!

© Mar Le Beau 2019