Cosmedisch instituut

26 april 2018

Aan mij de eer om de eerste blog te schrijven voor de website van het Cosmedische Instituut Mar Le Beau. Enkele jaren geleden stond Mar Le Beau gekend als een Schoonheidsinstituut waar je terecht kon voor de ontspannende verzorgingen, kunstnagels en het wellness gedeelte. De laatste jaren is de schoonheidssector enorm gegroeid en ook Mar Le Beau onderging een ware transformatie.

Hoe meer de wetenschap ontdekte op het gebied van de huid, rimpels aanpakken, liften en verstevigen, hoe meer onze passie voor het vak groeide. Denise Ramaekers koos er natuurlijk voor om haar hart te volgen en zo is Mar Le Beau Cosmedisch Instituut geboren.

Dankzij de evolutie en de kennis van ons personeel, kan je bij ons terecht voor een behandeling aangepast aan de noden van je huid. Wij bieden behandelingen aan die de perfecte combinatie bieden op het vlak van ‘feel good’ en ‘look good’. Dit betekent voor jou dat wij nog sterker geworden zijn in het adviseren van huidverbetering en dat we nog steeds voldoende aandacht schenken aan jouw ontspanning.

Aangezien wij voor een totaalbeleving willen zorgen, werken we samen met esthetische artsen. Dankzij hen kunnen wij nog sneller het gewenste resultaat bereiken.

Wil je weten welk programma geschikt is voor jouw huid? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een huidanalyse! Wij maken het onzichtbare zichtbaar.

Anne-Leen Valkenborgh

Skin Coach

© Mar Le Beau 2019