Elke dag beleven we tal van emoties. Stress op het werk, vermoeidheid door de kids, woede van negatief nieuws, … Klachten als een pijnlijke rug, schouders en gewrichten steken dan de kop op. De manier waarop je lichaam zegt: “tijd voor een pauze”. Net dan zijn wij er om jou te helpen.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • Sisley

  Enkel in Hasselt

  Sisley werd in 1976 opgericht door Hubert d’Ornano en is een Frans bedrijf, gespecialiseerd in de productie van innovatieve cosmetica van hoge kwaliteit. De expertise van Sisley is gebaseerd op kruidengeneeskunde en aromatherapie. We maken gebruik van natuurlijke plantenextracten en essentiële oliën in de huidverzorgingsproducten, om zo onmiddellijk zichtbare resultaten op je huid te garanderen.

  Van een Feel good treatment tot een Luxe Sisley treatment, laat je verleiden door de essentiële oliën in de luxeproducten van Sisley.

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • Ahava

  Enkel in Hasselt

  Ahava, ook wel Hebreeuws voor liefde, werd opgericht in 1988 uit fascinatie voor de Dode Zee. Het grootste, natuurlijke kuuroord ter wereld is dan ook de inspiratiebron van de Ahava huidverzorgingsproducten. Ondertussen is dit merk uitgegroeid tot dé onmiskenbare expert in Dode Zee-mineralen.

  De kracht achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™. Een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee-mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • KLAPP

  Enkel in Hasselt

  KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Voor KLAPP is Made in Germany een belofte van kwaliteit. Meer dan 36 jaar ervaring en continu onderzoek & ontwikkeling van nieuwe high-tech actieve stoffen en methoden zorgen steeds voor optimale tevredenheid over de behandelingen.

  KLAPP FILOSOFIE

  Als een van de laatste grote visionairs van de beauty-industrie zet Gerhard Klapp al sinds 1980 wereldwijd toonaangevende trends.
  Hij was dan ook altijd een van de pioniers in de beauty-branche. Tot zijn innovaties behoren retinol (vitamine A), O2-therapie, vitamine C en ASA Peel®.

  KLAPP Cosmetics staat voor innovatie – gisteren, vandaag en morgen.

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • natural aging
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019