Een gladde, haarloze huid en dit wekenlang. Wie droomt daar nu niet van? Waxing is hot! Letterlijk en figuurlijk. Want bij ons geniet je van een gladde huid, zonder het gedoe en de pijn van harsen. Een tijdelijke of definitieve ontharing? Ontdek ons aanbod.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • Lycon waxing

  Wil je graag een gladde en perfecte huid, en dit zonder pijn? Maak kennis met Lycon Precision waxing. Het is een nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld verovert. Na enkele jaren gebruik in ons salon zijn niet alleen wij, maar ook onze klanten overtuigd van de kracht en werking van Lycon.

  Lycon werkt met verschillende soorten hars. Zo kunnen we al ontharen vanaf 1mm haarlengte. De harsblokken hebben bovendien een heerlijke geur en bevatten verzachtende ingrediënten zoals lavendel, kamille of vanille.

  Ontharing, enkel voor vrouwen? Niets van, ook voor mannen bieden we een aangepaste wax. Geen excuses meer voor overtollige haargroei!

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Laserontharing

  Definitieve laserontharing met de lightsheer

  Wil je graag nog een stapje verder gaan en definitief vaarwel zeggen tegen je ongewenste haargroei? Ons team neemt je graag onderhanden voor een definitieve ontharing. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken om vervelende haargroei. Let wel, dit doen we enkel op aanvraag.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019