Wratten verwijderen

Wil je komaf maken met vervelende wratten, fibroompjes of ouderdomsvelkjes? Of wens je fibromen of ouderdomsvlekjes minder zichtbaar te maken? Wij maken er graag werk van. Wij snappen namelijk als geen ander dat deze zichtbare huidkwaaltjes erg vervelend kunnen zijn. Met behulp van de nieuwste technieken zorgen we ervoor dat je snel verlost bent van deze huidproblemen.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • CryoPen

  Enkel op aanvraag in Hasselt

  Wratten verwijderen? De CryoPen is een prima alternatief voor chirurgie. Deze wordt gebruikt voor het verwijderen van wratten, fibromen of ouderdomsvlekken. Het is een instrument dat de plek tot op de millimeter nauwkeurig bevriest. Dat komt omdat de CryoPen met hoge druk blaast waardoor die, in tegenstelling tot ouderwetse stikstofbehandeling voor wratjes, dieper kan behandelen. Zonder dat het omliggende weefsel wordt beschadigd.

  Goedaardige plekjes worden op deze manier veilig behandeld. Denk maar aan ouderdomswratjes, fibromen, angiomen, wratjes, pigment- of moedervlekken. Vrijwel alle plekjes die bovenop de huid liggen geven het beste resultaat.

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019