Advies nodig?

Contacteer Elien via elien@marlebeau.be of 011 24 29 09

Een TCA peel is een chemische peeling op basis van Trichloorazijnzuur. Dankzij de veilig geconcentreerde zuren kunnen we de bovenste huidlaag verwijderen en de cellen in de diepere huidlagen activeren. Dankzij de verschillende concentraties kunnen we elke huid behandelen.

Door het verouderingsproces dat vertraagt naarmate we ouder worden, blijven er steeds meer en meer dode huidschilfers op onze huid liggen. Deze zorgen voor een doffe uitstraling, vergrote poriën, vermoeide blik en verminderen de doorlaatbaarheid van de huid. Resultaat: de huid ziet er vermoeid uit, er vertonen zich lijntjes en rimpels.

Dankzij de TCA Peel kunnen we deze dode huidlaag zachtjes verwijderen waardoor een mooie én gezonde huid weer tevoorschijn komt.
Rimpels en lijntjes vervagen, open poriën verminderen en de huid versterkt en verstrakt.
Voor onze TCA Peeling werken wij met het merk Dermaceutic.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken

Hoe verloopt de behandeling?

Voor de behandeling
We starten altijd met een huidanalyse. Tijdens de analyse wordt de conditie van de huid bepaald om zo een juist behandelplan op te stellen. We kijken welke gebieden moeten behandeld worden en welke de beste methode is voor jouw huid. Je start de behandeling thuis met een aangepaste Dermaceutic verzorging. Deze voorbehandeling doe je 2 tot 4 weken. Daarna kan je starten met de eerste peeling. Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van 4 behandelingen en dit met een interval van 4 tot 6 weken

Nazorg
Je krijgt na elke behandeling specifieke instructies mee. Deze dien je steeds na te volgen. Je kan de dag zelf en de week na de behandeling niet sporten, niet zwemmen en geen sauna.

Tijdens de eerste 48u kan er een lichte zwelling optreden. De eerste dagen gaat de huid zeer gespannen staan. Dit is normaal. Vanaf dag 3 komt de bovenste huid los en treedt er vervelling op. Deze vervelling duurt 3 tot 5 dagen en gaat dan over in kruimeling. Je kan enkel de poederfoundation van Jane Iredale gebruiken.

Indien je kiest voor een peeling te laten doen wil dit zeggen dat je kiest voor huidverbetering. Geen zonnebank meer dus, ook niet in de toekomst.

 

Wat is het resultaat?

Na de vervellingsperiode komt een nieuwe, mooie en verjongde huid tevoorschijn. De huid kan er 5 tot 10 jaar jonger uitzien. Een echte verjongingskuur voor de huid!

Nog meer weten?

Kan ik na deze behandeling mijn dagdagelijkse activiteiten verder zetten?

Je kan tot een week na de behandeling niet sporten, niet zwemmen en geen sauna doen. Als je kiest voor een peeling wil dit zeggen dat je kiest voor huidverbetering. Geen zonnebank meer dus, ook niet in de toekomst.

Is deze behandeling iets voor mij?

Tijdens een eerste kennismaking en huidanalyse bekijken we samen of de TCA Peel iets voor jou kan zijn.

Welke huidproblemen pakken we hiermee aan?
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Pigmentatieafwijkingen als melasma, ouderdomsvlekken en post-inflammatoire hyperpigmentatie
 • Huidverslapping
 • Zonbeschadiging
 • Open poriën
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2020