Rimpels verminderen

Overmatige blootstelling aan zonlicht, maar ook gewoon ouder worden. Het zijn factoren die ervoor zorgen dat je rimpels krijgt. Meer bepaald gaat het om de afname van collageen en elastine in je huid. Dagelijks je huid beschermen met een SPF 15 kan de vorming van rimpels al vertragen.

Wil je graag een jongere, rimpelloze huid? Maak kennis met ons uitgebreid assortiment aan behandelingen en producten voor thuisgebruik om rimpels te verminderen. Rimpelloos door het leven gaan bestaat niet, maar op een mooie en gezonde manier verouderen kan perfect.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • Dermatude Meta Therapie

  Metatherapie: needling

  Hierbij zorgen we voor een natuurlijke huidverbetering van binnenuit. En brengen we eveneens actieve werkstoffen van buitenaf in door middel van serums. Een dubbele werking dus om je rimpels te verminderen, die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

  Bij Meta Therapie worden op een pijnloze manier, met ultradunne micronaaldjes, onzichtbare microperforaties in je huid gemaakt. Je huid ziet deze microperforaties als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. De huid produceert vervolgens zelf collageen en elastine om de microperforaties te repareren.

  Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Bovendien worden gelijktijdig met de behandeling actieve ingrediënten in de huid gebracht in de vorm van Subjectables. Hiermee is het mogelijk om specifieke en gerichte behandelingen uit te voeren, afgestemd op jouw huidtype en jouw gewenst resultaat.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Skin Booster

  De No-Needle-Skin-Booster is een relatief nieuwe behandeling en werkt anders dan een chemische peeling of andere bekende skinboosters. De gepatenteerde formule geeft de huid meteen een intense boost, zonder het gebruik van naalden. Rimpels verminderen op een pijnloze, veilige en effectieve manier? Met de Skin Booster heb je ook nog eens snel resultaat!

  Deze behandeling revitaliseert je huid van binnenuit, zonder huidbeschadiging en zonder hersteltijd. Bovendien zorgt de Skin Booster voor een stimulatie van celvernieuwing en voor de aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van je huidkwaliteit, een verstrakking van je huid en een vermindering van rimpeltjes en plooien.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Pollogen

  Enkel in hasselt

  Pollogen Voluderm

  De Pollogen werkt op 2 verschillende manieren: huidverstrakking en natuurlijke rimpelopvulling. Hierbij maken we gebruik van thermische radiofrequentie-energie om zo je rimpels te verminderen. Deze energie wordt in drie pulsen afgegeven voor een geleidelijke, veilige en diepe penetratie in de huid. En dit zonder risico op verhitting. Die pulsen maken onzichtbare microwondjes waarop het herstelmechanisme van je huid reageert.

  Het resultaat van Pollogen? Je huid wordt hersteld en maakt nieuw collageen aan. Dat resulteert dan weer in een frissere, gladdere huid met een jeugdige uitstraling!

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019