Advies nodig?

Contacteer Elien via elien@marlebeau.be of 011 24 29 09

Bij Mar Le Beau streven we naar kwaliteit en professionaliteit. Het was vorig jaar voor ons dan ook een logische keuze om de overstap te maken naar een Premium Salon. Als Premium staan wij zo garant voor mooie, stevige & verzorgde nagels. Ook je handen genieten bij ons van een extra verzorging. Van harte welkom in ons vernieuwd Premium Nail Salon!

SO POLISH

Pronails bracht na natuurlijke gelnagels ook de So Polish op de markt. Eens we deze techniek hebben toegepast, geniet jij wekenlang van verzorgde nagels. So Polish is totaal niet schadelijk voor je natuurlijke nagels en blijft maar liefst 3 weken op je nagel zitten. Daarna wordt het laagje op een natuurlijke manier verwijderd, zonder te vijlen.

Met de Master Gel gaan we nog een stapje verder. Deze krachtige 3-in-1 gel garandeert een sterke aanhechting op de natuurlijke nagel en zorgt voor een onberispelijke glans na het uitharden. Bovendien wordt vijlwerk hierbij overbodig. Prachtige nagels, snel aangebracht en met een ongelooflijke stevigheid. Daar droomt toch iedereen van?

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2020