Pigmentvlekken verminderen

Iedereen kent ze: pigment- of ouderdomsvlekken. Kleine bruine vlekjes die ontstaan door een overtollige blootstelling aan UV-stralen van de zon. Daarom zijn pigmentvlekken het vaakst te zien op je gezicht, je armen of op je handen. Ontdek hoe we met onze behandelingen jouw pignmentvlekken verwijderen. Om de beste resultaten te bekomen en de veiligheid van je huid te garanderen, starten we steeds vanuit een huidanalyse.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • Environ

  Bij een Environ behandeling brengen we met behulp van het Sono Df-apparaat de vitaminen A & C in de diepere huidlagen in. Een korte, maar intensieve behandeling die focust op een bepaalde zone.

  Het resultaat van deze behandeling? Pigmentvlekken verlichten op basis van de vitamines. En jij geniet van een frisse, egale en strakkere huid.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Dermaceutic & Renophase peelings

  Pigmentvlekken ontstaan niet enkel door de zon, maar kunnen ook verschijnen door hormonale invloeden. Een Dermaceutic peeling speelt hierop in. Het is een combinatie van pigment-remmende en pigment-onderdrukkende ingrediënten, die bijgevolg je pigmentvlekken verminderen.

  Bij een Renophase peeling stimuleren we de huid op een veilige én natuurlijke manier. En herstructureren we de celstructuur van binnenuit. Deze unieke manier van huidverbetering werd ontwikkeld door de befaamde dermatologe Michele Eymard en zorgde voor een ware revolutie van de wijze waarop huidproblemen worden aangepakt.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Elos laser

  Pigmentvlekken verwijderen? Hiervoor maken we gebruik van de Elos laser. De Elos-kuur bestaat uit gemiddeld 3 beurten, met telkens een interval van 3 weken. Bij iedere puls verbeteren we de textuur en teint van je huid. Met als gevolg dat je huid er veel gladder, gezonder en jonger uitziet. Bovendien kan de Elos-behandeling toegepast worden op je gelaat, je hals, je decolleté en je handen.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019