Hangende oogleden

Bij het ouder worden krijgen velen van ons te maken met hangende oogleden. Dit kan heel vervelend zijn. Het vermoeilijkt je zicht bij het lezen, autorijden en allerhande bewegingen. Een dure ooglidcorrectie in een kliniek laten uitvoeren is hiervoor een drastische oplossing. Maar het kan ook anders: ontdek de Ion Plasma techniek voor het behandelen van hangende oogleden.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • Ion-plasma

  Enkel in Hasselt

  Onze Ion behandeling is gebaseerd op het creëren van minieme puntjes in je huid. Met behulp van de ion plasma pen nemen we zo de oppervlakkige laag van je huid onderhanden. Zonder hierbij schade aan te brengen aan de onderliggende of aangrenzende weefsels.

  Met behulp van micro-elektrische ladingen bekom je zo een effectieve, niet-chirurgische behandeling van hangende oogleden. Bovendien kan deze behandeling ook gebruikt worden op je hals, je bovenlip of voor het behandelen van littekens.

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019