Advies nodig?

Contacteer Elien via elien@marlebeau.be of 011 24 29 09

Op zoek naar een heerlijke hand- en/of voetverzorging? Wij staan te popelen om je handen en voeten te verwennen! Poezelige voetjes of heerlijk zachte en verzorgde handen? Wij maken er graag werk van.

 

 

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken

Kies hier jouw behandeling op maat

Luxe hand- en voetverzorging

Mag het wat extra zijn? Laat je handen en voeten extra verzorgen met onze luxe manicure of pedicure. Hierbij doen we eerst een peeling van de huid. Zo wordt deze onmiddellijk zachter. Vervolgens pakken we je handen of voeten in met een voedend masker. Na een 15-tal minuutjes verwijderen we het masker en werken we af met een heerlijke en ontspannende hand- of voetmassage. Puur genieten!

Nagelherstelling

Is er een stukje van je nagel gebroken? Geen zorgen, met onze structure gel modelleren we je nagel zodat deze weer compleet egaal is. Bovendien groeit de gel mee met je eigen nagel. Zo kan deze herstellen en hoef jij niet met een halve nagel rond te lopen.

Wil je je nagels lakken? Ook dat is geen enkel probleem, over de structure gel kan immers perfect gelakt worden. Geniet zo van stralende nagels, het hele jaar door!

Medische pedicure

Aan de voeten verwijderen we eelt, eeltpitjes en ingegroeide nagels. Terugkomende ingegroeide nagels kunnen we verhelpen door het plaatsen van een speciale nagelbeugel. We kunnen  schimmelnagels behandelen.

Diabetes  en oncologische patiënten kunnen ook bij ons terecht. Onze medische pedicure specialiste Anneke geeft ook schoen en voetadvies. Zij kan ook een document voorzien voor terugvordering van de ziekenkas.

 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2020