Litteken verbetering

Last van zichtbare littekens op je huid? Of het nu littekens zijn van vroegere acne, een operatie of misschien wel een ongeval. Je huid kan tal van littekens vertonen, telkens gevormd door een diepe kwetsing van de huid. Ontdek hoe we door middel van diverse behandelingen je littekens kunnen verminderen.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • Needling

  Met de needling techniek maken we kleine puncties in de huid. Geen zorgen, dit voel je amper. Door middel van deze kleine perforaties wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd. Vervolgens voeren we een peeling uit. Dit zorgt voor een sneller herstel van de huid met als resultaat een vermindering van je littekens.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Ion-plasma

  Enkel in Hasselt

  De plasma behandeling is gebaseerd op het creëren van minieme puntjes op de huid. Met behulp van de plasma pen nemen we zo de oppervlakkige laag van je huid onder handen. Zonder hierbij schade aan te brengen aan de onderliggende of aangrenzende weefsels. Met behulp van micro-elektrische ladingen krijgt de opperhuid vervolgens een boost en worden littekens verminderd.

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019