Bij het ouder worden verliest je huid haar stevigheid en verslapt ze. Dit heeft verschillende oorzaken: gewichtsverlies, een vermindering van collageen en elastine in de huid, zonlicht, enzovoort. Wat de oorzaak ook is, huidverslapping is een volledig natuurlijk proces en overkomt iedereen. Huidverslapping behandelen? Ontdek snel de behandeling die het best bij je past.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • Pollogen

  Enkel in Hasselt

  Pollogen Voluderm

  Verjong je huid en haal de tekenen van veroudering weg met Voluderm. Dit is een high-end technologie die de tekenen van veroudering reduceert en de huid regenereert. Deze techniek wordt ook wel eens gezien als een natuurlijke filler met mini-facelift effect. We spuiten niets in, maar stimuleren je huid om zelf hyaluronzuur, collageen en elastine aan te maken.

  Voor de beste resultaten wordt de pollogen in kuur vorm van 6 behandelingen gedaan. Met de pollogen kan er bovendien ook heel plaatselijk worden gewerkt. Resultaat? Strakkere oogcontouren, kaaklijn, hals en decolleté.

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • Exilis Protégé

  Exilis Protégé is een revolutionair apparaat dat de collageenmatrix van je huid herstelt met behulp van radiofrequentie, waardoor je huid voller en strakker wordt. En dit zonder chirurgie of recovery periode.

  Hoe werkt het? Een constante monitoring zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding van 42 °C naar de diepere huidlagen. Daar wordt het verslapte weefsel heropgebouwd tot een dichte, volle matrix. Bovendien wordt het oude, niet-elastische collageen volledig vervangen door een nieuw, veerkrachtig collageennetwerk: ‘het Collagen Refill Process’.

  Voor de beste resultaten wordt deze behandeling in een kuurvorm van 6 behandelingen gedaan, met telkens een intervalperiode van 3 weken. De zichtbare resultaten zijn er al vanaf de 2e behandeling.

  Bovendien kan de Exilis ook plaatselijk toegepast worden. Met als resultaat dat je huid voller en strakker wordt.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019