Advies nodig?

Contacteer Elien via elien@marlebeau.be of 011 24 29 09

Om je mooie huid te behouden gedurende het hele jaar is het belangrijk om je huid te voeden, te hydrateren én te voorzien van een flinke dosis anti- oxidanten. Dit doen we door middel van onze nieuwe organische peels, die je huid niet alleen verzorgen tot in de diepe huidlagen maar haar ook beschermen tegen schade door UV-straling. Onze glow facials zijn behandelingen waarbij we stimulerende ingrediënten gaan combineren met needling. Deze organische peels kunnen we het hele jaar uitvoeren. Get your Glow all year long!

Pink peel tegen huidveroudering
De pink peel stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDTZU ingrediënt en bevordert de collageen- en elastine productie. Deze werkt nog krachtiger dan de klassieke fruitzuurpeelings. Het verlies van oestrogeen wordt dankzij de pink peel gecompenseerd. Deze behandeling zorgt voor mooie resultaten op vlak van huidveroudering en vormt ook een perfecte basis voor skin needling waarmee de anti-aging effecten van de behandeling nog eens extra versterkt worden.

Pumpkin peel tegen pigmentatie en een droge huid, gevoelige huid
De pumpkin peel is de next level peel in vergelijking met onze reguliere anti-pigment/skin boosters. Werkstoffen zoals pro vitamine A, gefermenteerde enzymen, salicylzuur, vitamine C, vitamine F en mineralen dringen diep door in de pigmentcellen en houden de pigmentproductie onder controle. Vrije radicalen die zorgen voor huidveroudering worden effectief bestreden terwijl de huid wordt gekalmeerd, verzorgd en diep gehydrateerd. In combinatie met skin needling worden de effecten van de behandeling nog krachtiger.

Vital C Peel
De peeling gaat de huid versterken en weren tegen zonneschade. Doordat we de actieve ingrediënten gaan inwerken met needling, gaan deze in de diepere huidlagen werken. Hierdoor zorgt deze verzorging voor een goede hydratatie, betere doorbloeding en een mooie glans op de huid. De Vital C Peel is een peeling waarbij de actieve ingrediënten verdeeld worden in twee delen. Deze twee componenten gaan we net voor de behandeling met elkaar samenvoegen. In combinatie met skin needling worden de effecten van de behandeling nog krachtiger.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2020