Samen naar een gezonde huid

Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid.

De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van ons Advanced Nutrition Programme. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules. En bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • Environ

  De essentie van Environ

  Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren. En heb je er vaak een tekort aan.

  Het unieke stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hoge dosissen vitamine A, die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo krijg je een gezonde huid, die sterk en soepel is.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Jane Iredale

  De essentie van Jane Iredale

  Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de Jane Iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze verzorgen je gezonde huid en verhogen tegelijk de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit.

  Jane Iredale brengt je de ideale, gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019