Figuurcorrectie

Een perfect slank lichaam, dromen we daar niet allemaal van? En kilo’s kwijtraken zonder daarvoor te moeten afzien in de sportschool, dat klinkt haast als een utopie. Of toch niet? Maak kennis met Bioslimming, een effectieve manier van figuurcorrectie. Stap jij binnenkort met een strakker figuur bij ons buiten?

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • BioSlimming

  Al drie jaar uitgeroepen tot de beste afslankende lichaamsbehandeling: Bioslimming zorgt voor een aanzienlijke vermindering van cellulitis en vet. Ook wordt je huid soepeler, gladder en strakker.

  Tijdens een Bioslimming behandeling werken we met vier gels (op basis van 60 natuurlijke oliën) die een thermisch effect hebben; warmte en koude. De bindweefselmassage waarmee de gels wordt aangebracht zorgt ervoor dat de ingrediënten diep in de huid doordringen. En bovendien stimuleert deze massage de plaatselijke doorbloeding en de lymfedrainage.

  Vetverbranding stimuleren door middel van BioSlimming gebeurt in zes behandelingen. Daarnaast adviseren we je om thuis de Bioslimming Trio Home producten te gebruiken. Daarmee worden de resultaten van de salonbehandelingen versterkt. Klaar voor een verbluffend resultaat?

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019