Advies nodig?

Contacteer Elien via elien@marlebeau.be of 011 24 29 09

De Exilis is een revolutionair apparaat dat de collageenmatrix van je huid herstelt met behulp van radiofrequentie, waardoor je huid voller en strakker wordt. En dit zonder chirurgie of recovery periode.
De Exilis Elite is een veilige en uiterst effectieve behandeling voor huidverjonging. Naast het verminderen van vet, stimuleert de Exilis Elite de natuurlijke productie van collageen, versterkt het bestaande collageen en wordt de slappe huid strakker.

Een constante monitoring zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding van 42 °C naar de diepere huidlagen. Daar wordt het verslapte weefsel heropgebouwd tot een dichte, volle matrix. Bovendien wordt het oude, niet-elastische collageen volledig vervangen door een nieuw, veerkrachtig collageennetwerk: ‘het Collagen Refill Process’.

De Exilis is een topbehandeling op gebied van huidverjonging. De Elite is meervoudig wereldwijd award winnaar voor ‘Best Skin Thightning Device’.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken

Hoe verloopt de behandeling?

Voor de beste huidverjongende resultaten worden er 4 tot 6 behandelingen uitgevoerd met telkens een intervalperiode van 3 weken. De behandelingen kunnen in een intensieve kuur genomen worden of toegevoegd worden bij de all-round behandelingen van jouw huid. De zichtbare resultaten kunnen er al zijn vanaf de 2e behandeling maar het volledige collageenvormingsproces duurt minimaal 3 tot 6 maanden. De Exilis Elite kan ook zeer plaatselijk ingezet worden. Zo kunnen we goed rond de ogen, de kaaklijn en de hals werken.

Wat is het resultaat?

De resultaten variëren van de ene persoon tot de andere. De huidkwaliteit gaat sterk verbeteren. De huid gaat voller uitzien. De slappe huid gaat strakker worden. De tekenen van veroudering worden vertraagd en uitgesteld. Om dit te versterken adviseren we om tijdige onderhoudsbehandelingen te laten uitvoeren.

Nog meer info nodig?

Voor wie is deze behandeling?

De Exilis Elite behandelingen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden die te kampen hebben met tekenen van huidveroudering en huidverslapping. Het is een excellente optie voor wie een eshtetische verbetering wenst maar de kosten of hersteltijd van een chirurgische ingreep wenst te vermijden of uit te stellen. Dit is voor de patiënt die het beste van het beste wil op gebied van huidverjonging.

Zijn er neveneffecten?

De exilis Elite is perfect om in te plannen tijdens de werkdag omdat er geen grote neveneffecten zijn. U kunt onmiddellijk na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. Het is een aangename behandeling en er is geen hersteltijd nodig. Het is een uiterst veilige behandeling.

 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2020