Esthetisch advies

Als Mar Le Beau Cosmedisch instituut streven we naar een gezonde huid voor iedereen. Dankzij onze vernieuwde technieken en wetenschappelijk ondersteunde studies hebben onze behandelingen zeer mooie resultaten op het gebied van huidverbetering en -verjonging.

Het is echter zo dat niet één techniek je huid verjongt, maar het is de combinatie van verschillende behandelingen. Daarom werkt onze Esthetisch coach Denise Ramaerkers nauw samen met esthetische artsen. Bij hen kan je terecht voor diverse technieken die ze uitvoeren in onze vestiging te Hasselt: van rimpel opvullers tot een vampire lift. Klaar om te stralen?

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • Rimpel opvullers

  Met onze opvullers spuiten we niet alleen je rimpels op, we creëren ook volume om zo je contouren te verfraaien. We maken hierbij enkel gebruik van hyaluronzuur: een tijdelijke rimpelvuller, gebaseerd op lichaamseigen stoffen.

  • Full face behandeling
   Met behulp van volumevulling gaan we het vetverlies in je gezicht tegen. Door het liftend effect zijn je gezichtskenmerken zoals je kaak of wangen scherper afgelijnd en geniet je van een jeugdigere blik.
  • Neus & lippenplooi
   Door het wegzakken van het vetweefsel, vanuit de wangen naar de neus toe, ontstaat de zogenaamde ‘nasolabiale plooi’. Deze verbeteren we door volume toe te dienen ter hoogte van je jukbeenderen.
  • Wangen & jukbeenderen
   Met behulp van hyaluronzuur transformeren we je ingevallen wangen en jukbeenderen.
  • Lippen
   Bij het verouderingsproces verliezen je lippen hun volume, waardoor ze minder vol zijn en er verticale lijntjes tussen de bovenlip en de neus ontstaan. Met behulp van hyaluronzuur wordt de lipcontour prominenter en krijgen je lippen meer volume.
  • Mondhoeken
   Treedt er volumeverlies op ter hoogte van je mondhoeken, dan zakken ze en ontstaat er een trieste blik. Een behandeling van je mondhoeken brengt de oplossing.
  • Traangootjes
   Het tranendal, de zone onder het onderste ooglid, geeft vaak een vermoeide blik. Met de injectie van hyaluronzuur in deze groef wordt dit vrij eenvoudig voor langere tijd verholpen.
  • Handen en decolleté
   Zowel je handen als je decolleté worden dagelijks blootgesteld aan weer en wind, met als gevolg dat beide zones snel verouderen. Op het decolleté ontstaan rimpels en de huid van de handen wordt dunner en droger, waardoor pezen en aders zichtbaar worden. Met behulp van een non-crosslinked hyaluronzuur verbeteren we hier de huidkwaliteit van binnenuit. Je huid wordt steviger van structuur en rimpels en lijnen vervagen.
  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • Spierontspanners

  Botuline Toxine zorgt voor een tijdelijke onderbreking van je zenuwen, waardoor er een spierontspanning ontstaat. Deze methode wordt gebruikt voor de behandeling van een frons op je voorhoofd, kraaienpootjes, zichtbaar tandvlees tijdens het lachen, laterale wenkbrauwen, enzovoort.

  Daarnaast kan je door middel van een okselbehandeling met toxine, de zweetproductie voor maar liefst 9 maanden uitschakelen.

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • Draadlift

  Bij de draadlift gebruiken we een resorbeerbare draad, die we in je onderhuidse weefsel inbrengen. Zo stimuleren de draadjes de productie van collageen en de bloedtoevoer naar het behandelde gebied. Het doel: een veilige en effectieve lift van je gehele gezicht, of van specifieke gebieden zoals je voorhoofd, wang of kin.

  Het resultaat van de behandeling is een verzachting van je rimpels en een liftend effect voor 12 tot 24 maanden. De resultaten zijn onmiddellijk na je behandeling zichtbaar en worden na 4 weken nog beter, afhankelijk van je huidconditie. Met een touch-up na 9 maanden wordt het profijt van de behandeling zelfs verlengd.

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • Vampire facelift

  Maak kennis met de allernieuwste trend van het moment: een niet-chirurgische facelift voor ultieme huidverjonging. Bij een vampire facelift krijg je namelijk je eigen bloed terug geïnjecteerd. Huidverjonging van binnenuit dus.

  Deze behandeling zorgt voor een natuurlijk collageenherstel en de productie van nieuwe collageenvezels. Zo zal je huid zelf zorgen voor een huidverjongingsproces. Een natuurlijk resultaat dus!

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • Stamcelbehandeling

  Ontdek een volledig innoverende verjongingstechniek, gebaseerd op je eigen stamcellen. Het is een facelifting die een spectaculaire gezichtsverjonging teweeg brengt, en dit zonder operatie. Verjongen door je eigen stamcellen te gebruiken is een totaal revolutionaire, innoverende methode, ontwikkeld door de gerenommeerde plastisch chirurg Dr. Vermeylen.

  Een behandeling in ons instituut in combinatie met PSC Stem Protect aftercare producten bij je thuis, zorgen voor een zichtbare verjonging van je huid.

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • PRP Plasma

  De behandeling met Platelet Rich Plasma (PRP Plasma) is een weinig invasieve huidverjongingsbehandeling met als doel om naast de collageenproductie ook het elastine in de huid maximaal te stimuleren.

  Hoe werkt het?

  Eerst zal er een kleine hoeveelheid (15cc) bloed afgenomen worden, meestal uit uw arm. Dit bloed wordt vervolgens in een speciaal daartoe voorziene tube gecentrifugeerd aan 1500 toeren per minuut en dit gedurende een 5tal minuten waarna een mooie scheiding van het plasma bekomen wordt.  In dit plasma zitten hoge concentraties aan bloedplaatjes, inclusief actieve groeifactoren. Het plasma wordt met behulp van zeer kleine naaldjes na verdoving in de huid aangebracht.

  Welke zijn de toepassingsgebieden?

  PRP kan worden gebruikt voor:

  • huidverbetering van het gelaat
  • huidverbetering van hals en decolleté
  • huidverbetering van handen
  • kwaliteitsverbetering van het hoofdhaar

  Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

  De huidverbetering is al merkbaar na één behandeling. Toch raden wij u drie behandelingen aan (één maal per maand). Daarna kunt u het effect constant houden door een behandeling per jaar uit te laten voeren.

  Verschillende behandelingen met PRP?

  • PRP in combinatie met microneedling

  Hierbij wordt er na injectie van het PRP met een automatische “Pen” zachtjes over de huid bewogen waarbij er kleine microwondjes worden gecreëerd in de huid waardoor het PRP nog dieper in de huid kan doordringen.Tijdens het natuurlijk wondhelingsproces wordt de huid gestimuleerd om zelf collageen en elastine aan te maken.Op deze manier heeft men een dubbele stimulatie van de huid om nog betere en mooiere resultaten te beogen.

  • PRP in combinatie met rimpelopvullers

  Hierbij wordt er naast de PRP behandeling tegelijkertijd een revitaliserende rimpelopvuller (hyaluronzuur) toegediend via canule.Dit gaat al zeer snel zorgen dat ‘slappe’ huid opnieuw plaats gaat maken voor een stralende uitstraling met een gerevitaliseerde huid. Met behulp van deze combinatie behandeling beogen we om zowel de huidkwaliteit alsook de rimpelvulling en/of volumeverlies aan te pakken.

  • PRP voor haarstimulatie

  Een PRP behandeling in de hoofdhuid kan dof en futloos haar een boost geven: meer glans, vollere haardos, een gestimuleerde groeicyclus.

  Ideaal bij mannen die (reeds op jongere leeftijd) last hebben van haarverlies: de haargroei wordt gestimuleerd en zorgt ervoor dat de haardos langer vol blijft.

  Ook aan te raden na de zwangerschap of tijdens de wintermaanden wanneer de haren toch wat dunner worden.

  Haarherstel met PRP is geschikt voor mannen en vrouwen. Het is de nieuwste en meest geavanceerde niet-chirurgische medische behandeling voor het tegengaan van haarverlies, kaalheid en dunner wordend haar.

  Bijwerkingen van PRP?

  Zoals bij de meeste injectable behandelingen bestaat er na de behandeling kans op zwelling, roodheid of eventueel een blauwe plekjes. Deze trekken echter snel weer weg. De behandeling is niet geschikt voor patiënten met stollingsziekten.

  Kort na de behandeling is de huid meestal wat rood en gezwollen. Dit trekt snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. Dit is met make-up goed te camoufleren.

  Wat kan ik verwachten vlak na de behandeling?

  Na de behandeling ziet de huid er rood uit met af en toe een kleine blauw plekje te wijten aan de injectie.  Deze roodheid zal binnen de 24h afnemen waarna je een gezonde blos zal ervaren. Aangezien de productie van natuurlijk collageen 6-8 weken op zich laat wachten zal u in die periode verbeteringen blijven zien.

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019