Advies nodig?

Contacteer Elien via elien@marlebeau.be of 011 24 29 09

De Fotofacial RF van Elos werkt op een unieke manier. Elos maakt gebruik van een technologie waarbij bipolaire radiofrequentie (RF) wordt gecombineerd met een flitslamp (IPL). De techniek is minder belastend voor de huid en verbetert met elke puls de textuur en teint van de huid.

Het resultaat? Zonneschade, rode vaatjes, rimpels en pigmentenvlekken verwijderen of verminderen en je poriën verkleinen.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken

Hoe verloopt de behandeling?

Nog voor we starten met de effectieve laserbehandeling, voeren wij een huidanalyse uit om te bepalen of je huid hiervoor geschikt is en hoe we best pigmentvlekken verwijderen bij jou. Met de juiste crème die wij je voorstellen, bereid je je huid thuis voor op de behandeling.
De effectieve behandeling duurt ongeveer een half uur. De huid wordt gereinigd en een gel aangebracht. Hierna doet de laser zijn werk. De pulsen kunnen prikkelend aanvoelen. Na de behandeling zal je huid even lichtrood kleuren, maar dat verdwijnt na enkele dagen. De pigmentvlekken worden eerst donkerker en er kan een korstje ontstaan. Dit gebeurt omdat je huid bezig is om het pigment naar buiten te werken

Om een goed resultaat te verkrijgen, raden wij aan om drie keer te laseren, met een interval van twee weken tussen elke behandeling. De juiste verzorgingsproducten als nabehandeling helpen je huid onderhouden. Plan na drie maanden een onderhoudsbehandeling in en je huid kan weer tegen een stootje. Uiteraard bekijken wij na elke fase hoe je huid evolueert en hoe pigmentvlekken stilaan worden verwijderd.

Wat is het resultaat?

Al na de eerste behandeling zal je huid zachter aanvoelen en zijn de eerste verbeteringen merkbaar. Elos spreekt zelf van een huidverbetering van 50 à 75% na een volledige behandeling.

 • Er zal een geleidelijke verbetering optreden in de rode kleur van de huid
 • Het blozen zal verminderen en vaatjes zullen vervagen
 • Pigmentvlekken en zonbeschadiging zullen verbleken
 • Vergrote porïen zullen verkleinen
 • Door de warmte die de puls in de huid afgeeft, wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Dit resulteert in het verminderen van rimpeltjes

Nog meer weten?

Kan deze behandeling altijd uitgevoerd worden?

De beste periode om te starten met een laserbehandeling is eind september of oktober. In de zomer is laseren uit den boze. De zon stimuleert pigment, terwijl je met de laserbehandeling net het pigment uit je huid wilt krijgen. Twee tegenstellingen die je huid onstabiel en kwetsbaar maken.

Voor wie is deze behandeling?
 • Huiden die last hebben van rosacea, couperose, blozen, vaatjes, vroegtijdige veroudering, zonbeschadeging of als een gezonder uitziende huid gewenst is.
 • Personen die geen ingrijpende laserbehandelingen of chemische peelings willen ondergaan.
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2020