Advies nodig?

Contacteer Elien via elien@marlebeau.be of 011 24 29 09

De Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. We kunnen met deze massage cosmetisch en therapeutisch werken. De Bellabaci massage is zonder bloeduitstortingen zoals bij de traditionele cupping therapie.
Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuümcups. Door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt losgelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Behandeladvies
De cupping massage kan het best worden toegepast in kuurverband. Na elke behandeling zul je resultaat zien en ook voelen. In combinatie met een gezonde levensstijl kan de cupping massage extra positief effect hebben op je lichaam. Wij adviseren 10 behandelingen, 2x keer per week voor het beste resultaat.

 

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2020