Couperose behandelen

Last van roodheid in je gezicht? Of zijn er kleine, rode adertjes zichtbaar op je wangen, voorhoofd of neus? Dan heb je last van couperose. Dit is een onschuldig, maar opvallend huidprobleem dat makkelijk te behandelen is. De oorzaak van couperose? Het kan genetisch bepaald zijn, maar kan ook pas op latere leeftijd door middel van hormonen de kop opsteken. Ontdek hoe wij met de Elos laser in combinatie met een huidanalyse op maat jouw couperose behandelen.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • Elos laser

  De Elos-kuur bestaat uit gemiddeld 3 beurten, met een interval van 3 weken. Bij iedere puls verbeteren we de textuur en teint van je huid door de rode vaatjes, pigmentvlekken en zonbeschadiging te verminderen. Vergrootte poriën worden kleiner en rimpeltjes verminderen. Het gevolg van de couperose behandeling? De huid ziet er na de behandeling veel gladder, gezonder en jonger uit. Bovendien kan de Elos-behandeling toegepast worden in je gelaat, op je hals, je decolleté en je handen.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019