Acne behandeling op maat

Van enkele puistjes op je gezicht tot acne op je borst, schouders of rug. Vaak met littekens als gevolg. Acne is een vaak voorkomend huidprobleem, dat in verschillende vormen en op alle leeftijden voorkomt.

Behandelen we je acne, dan starten we altijd vanuit een aangepaste huidanalyse om zo een optimaal resultaat te bekomen. Ontdek hoe we door middel van diverse behandelingen voor elk acneprobleem een oplossing vinden.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • Environ Cool Peel

  Environ Cool peel treatment

  Heb je last van acne, dan zorgt een overmatige verhoorning voor die vervelende puistjes. Bij een cool peel treatment normaliseren we die verhoorning. Het is een acne behandeling waarbij we de huid zuiveren tot in de diepere lagen en waarbij we de vorming van nieuwe puistjes tegenhouden.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Skin accumax

  Onder het motto ‘mooi van buiten, is mooi vanbinnen’ vallen we de acne aan langs de binnenkant. Dit doen we door middel van aangepaste huidsupplementen van Skin Accumax. Vitamine A, C & E, samen met broccoli-extract in de juiste dosering, werken synergetisch om de oorzaken van acne te controleren.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Kerato soft peel

  Renophase Kerato soft peel

  De Kerato peel is de ideale peeling voor zowel een vette huid als een huid die te maken heeft met acne. Dankzij salicylzuur en een antibacteriële werking wordt de huid diep vanbinnen gezuiverd. Omdat de Kerato peel tot in de diepere huidlagen werkt, wordt de aanmaak van nieuwe puistjes stopgezet.

  Vragen over de behandeling?
  contact
  Hasselt
  Sint-Truiden
  of Telefoon
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019