40! Tijd voor huidverjonging?

Naarmate je ouder wordt ondergaat je lichaam tal van veranderingen. Je hormonen schommelen op en neer, en je hebt nood aan extra vitamines. Ook aan je huid merk je deze veranderingen. Je lichaam maakt minder collageen aan en het vet in je gelaat vermindert, wat resulteert in volumeverlies. Tijd om je huid te boosten met huidverjonging!

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een verkennend gesprek!
Afspraak maken
Kies hier jouw behandeling op maat
 • Phi Needling

  Enkel in Hasselt

  Deze behandeling stimuleert de microcirculatie, de natuurlijke collageenproductie en het regeneratieproces van je huid. Micropuncties brengen we handmatig aan op de te behandelen zones. De micronaaldjes penetreren de huid op een diepte van 0.2 tot 0.75 mm. Geen zorgen, dit is pijnloos.

  Tijdens de behandeling voor huidverjonging worden er speciaal ontworpen serums aangebracht op de huid die meteen worden opgenomen. Na de behandeling gebruik je thuis de speciale aftercare producten (PhiSooting Cream) die je van ons meekrijgt.

  Vragen over de behandeling?
  Contact
  of 011 / 24 29 09
 • Totaalbeleving
  Van je gelaat tot en met je complete lichaam; bij ons geniet je van een heerlijke totaalverzorging.
 • Team van experts
  Ons team van specialisten heeft meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreide kennis op zak.
 • Advies op maat
  Geniet van advies en diverse behandelingen, volledig op maat van jouw behoeftes en jouw budget.
 • Innovatief
  Door constante bijscholingen zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken, die voor wetenschappelijk bewezen resultaten zorgen.
© Mar Le Beau 2019