HUIDVERBETERING - PERMANENTE MAKE-UP - NAGELSTUDIO

Environ: Huidverbetering op maat

De Environ Filosofie:

Een gezonde, mooie huid voor het leven

Vanaf onze geboorte worden wij alsook onze huid ouder. Onze huid is ons dierbaarste bezit. Al van kinds af aan proberen we deze zo goed mogelijk te verzorgen en te voeden. Environ houdt vast aan het concept waarin afgebroken vitamines in de huid vervangen worden.
Dit betekent dat het huidverzorgingsprogramma voor iedereen dezelfde basis heeft. Het vitamine gehalte zal echter aangepast worden aan de leeftijd en de behoefte van de huid en huidconditie. 
De filosofie van Environ staat voor het behoud van een mooie huid - een leven lang ongeacht je leeftijd, huidskleur of geslacht.

Blootstelling aan zonlicht, externe factoren zoals luchtvervuiling en gifstoffen in je voeding en je levensstijl (gebrek aan slaap, stress, roken en alcohol) dragen allen bij tot de zichtbare tekenen van veroudering

Treatments:

 • Discovery: huidanalyse + aangepaste verzorging                                                           85€

Zonder DF apparaat:

 • Sensitive: zachtheid en comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid                              85€
 • Deep Cleansing: diepe reiniging voor de acné huiden of verstopte poriën                      65€
 • Vital: ontspannende vitamine verzorging voor een stralende huid                                  95€
 • Cool peel: herstelt acné huiden en rosacea, stimuleert groeifactoren                             85€

Met DF apparaat: het apparaat brengt de actieve ingrediënten van onze serums dieper
in de huid voor nog sneller en beter resultaat

 • Focus: complete verzorging met extra aandacht op de probleemzones                         105€ - 125€ (met massage)
 • Intensive: voor iedereen die alleen het beste wil voor de huid, ware booster                  130€ - 145€ (met massage)
 • Renewal: extra aandacht voor het exfoliëren en hydrateren van de huid                        115€ - 130€
 • Essential: gericht op de essentiële aandacht van de huid                                               85€
 • Lunch Time Treatment: 30 minuten behandeling met focus op probleemzone               vanaf 55€

Onthul schoonheid met het Skin EssentiA gamma.

Het allomgekende AVST gamma werd vernieuwd en omgetoverd naar het Skin EssentiA gamma. Een innovatief en compleet verzorgingsprogramma voor de huid van het gelaat en het lichaam. De moisturisers - AVST 1 - 5, bevatten vitamine A en een anti-oxidantencomplex van vitaminen en plantenextracten. De concentraties vitamine A en C in de moisturisers worden verhoogd volgens het Step Up Systeem. Het is verplicht dit systeem aan te houden voor het beste resultaat.

 

Draai de tijd terug met Youth EssentiA

Youth EssentiA is Environ's premiumcollectie van de huidverzorging. Deze complete huidverzorgingslijn verlengt de grenzen van de tijd door de huid te verrijken met een uiterst efficiënte cominatie van krachtige vitaminen, anti-oxidanten en peptiden die samenwerken om de huid er gezonder te laten uitzien:
ze straalt jeugdigheid uit en zal er langer jong uit zien.

Beta - active gamma

Zowel vrouwen als mannen kunnen op elke leeftijd last hebben van puistjes die kunnen gepaard gaan met lijntjes en rimpels. Gelukkig kan je dit zelf verhelpen, ongeacht jouw leeftijd.

Het Bèta-Active gamma is ontwikkeld ter behandeling van de probleemhuid.
Vitamine A, gecombineerd met ingrediënten salicylzuur en Australische theeboomolie respecteert de barrièrefunctie en het vochtgehalte van de huid en pakt tegelijk de oorzaken van puistjes aan.

Intensive gamma

Specifieke huidcondities zoals gevoeligheid, dunne huid, roodheid, grove huidtextuur, foto-veroudering, hebben nood aan een aanvullende en intensievere verzoriging.

Het Intensive gamma is speciaal ontwikkeld ter aanvullien van het stappensysteem van de Environ vitamine A huidverzorgingsprogramma's.
Elk product bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals alfa hydroxy zuren of colostrum, ter behandeling van deze specifieke huidproblemen.

Evenescence gamma

Pigmentvlekken kunnen op de huid verschijnen ongeacht huitype, leeftijd of huidskleur. Het goede nieuws is dat er tal van manieren zijn om dit probleem aan te pakken!
Het Evenescence gamma is zo ontwikkeld dat het perfect gecombineerd kan worden met het Skin EssentiA gamma. Deze producten werken op het verhelderen van pigmentvlekjes en egaliseren je teint.

 

Body

Ook de huid van het lichaam heeft nood aan dagelijkse verzorging. Blootstelling aan zon en andere externe factoren veroorzaken ook hier vroegtijdige veroudering. De huid wordt heel droog en ruw, vertoont rimpels en verslapping.

Environ ontwikkelde een speciaal gamma ter verzorging van het lichaam. Voortaan kan je je van kop tot teen met Environ verzorgen. Wetenschappelijk onderzochte combinaties van antioxidanten en vitamines in aangepaste dosissen en alfa hydroxyzuren verhogen het vochtgehalte, stimuleren de regeneratie van de huid en verstevigen het huidweefsel. Bovendien biedt Environ ook oplossingen voor striemen en sinaasappelhuid.

HET BELANG VAN ZONBESCHERMING

Langdurige blootstelling aan teveel zon kan de cellen in de huid beschadigen en de kans op huidkanker verhogen. De zonbeschadigde huid wordt dun, de huidcellen takelen af, collageen en elastine verzwakken. Door deze nadelige effecten wordt de huid, die voorheen een gladde en gezonde uitstraling had, rimpelig, rood en ruw. Er ontstaan pigmentvlekjs en er is nog weinig weerstand tegen invloeden van buitenaf. Er is echter ook goed nieuws: men kan de concentratie vitamine A en C geleidelijk aan opbouwen om bij te dragen tot het herstel van de huidcellen en -structuren en de huid preventief beschermen met doelgerichte zonnefilters.

Wat je nodig hebt is een doeltreffende zonnefilter die de zonnestralen voor een deel opvangt en een zonbescherming die de zonnestralen weerkaatst. Anti-oxidanten zijn ook onontbeerlijk om de schade veroorzaakt door UV-stralen, die nog steeds doordringen en onze huid beschadigen, te beperken.

Men gaat er vaak van uit dat zonbescherming enkel tijdens de warme zomermaanden nodig is.
Dit is echter een verkeerd uitgangspunt. We moeten in het achterhoofd houden dat zelfs op bewolkte en betrokken dagen of in de winter de huid door UV-stralen beschadigd kan worden. Environ biedt een gamma van producten om de huid dagelijks te beschermen op elke leeftijd.

OPTIES ZONDER CHIRURGISCHE INGREEP

Velen maken zich zorgen om de zichtbare tekenen van veroudering, maar zien een chirurgische ingreep als geen optie. Gelukkig bestaan er ook oplossingen die geen chirurgische ingreep vergen en die het behoud van een gezonde en jeugdige uitstraling verlengen.

ionzymegoldroll-cit.marlebeau.environ.huidverbetering

 • Environ Cosmetic Roll-Cit of Focus-Cit

Door middel van de Roll-Citt/Focus-Cit in combinatie met de Environ vitamineproducten wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Collageen zorgt voor een strakkere huid wanneer de eerste zichtbare tekenen van veroudering opduiken. Hiernaast doet collageen bloedvaatjes aan het huidoppervlak, fijne lijntjes en littekens vervagen. Hoe vaker de behandeling wordt toegepast, des te beter wordt het resultaat.

 • Environ Cool Peeling System

Een nieuw alternatief voor agressieve peelings: Environ heeft een verscheidenheid van zachte en veilige peelings. Deze peelings houden de epidermis in zo goed mogelijke conditie, terwijl ze de cellen van de dermis helpen te stimuleren om meer collagen aan te maken. Ze zijn ideaal om de huid te hydrateren en de huidtextuur te verfijnen. Ze helpen de cellen herstellen en ondersteunen celexfoliatie. De huid oogt frisser en jeugdiger.

 • Environ Ionzyme DF II Machine

Het exclusief Ionzyme DF apparaat wordt tijdens de gelaatsbehandeling in het instituut gebruikt. Het bevordert de opname van specifieke vitamine producten in de huid, wat een cruciale stap is omdat de huid een natuurlijke waterdichte barrière heeft.  Deze barrière wordt overwonnen met twee geteste en onderzochte methoden:
- Intermitterende Iontoforese betreft een elektrische stroom die door de huid gaat en een grotere opname van ingrediënten in de huid mogelijk maakt
- Laag Frequentie Sonoforese houdt het gebruik van geluidsgolen in om vitaminemolecule door de huid te transporteren.

 

 

Facebook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Subscribe to Marlebeau Nieuwsbrief feed

Onze Diensten

Permanente make-up

Met meer dan 20 jaar ervaring is Denise Ramaekers een Master in het pijnloos plaatsen van permanente make-up.
Als geen ander beheert ze de laatste nieuwe technieken. Dankzij constante bijscholingen is zij steeds op
de hoogte van de beste techniek én kan zij deze als de beste toepassen.

Manicure/Pedicure

Bij Mar Le Beau kan U ook terecht voor een standaard hand- en voetverzorging.

Wij verzorgen de nagelriemen, nagelplaat, verwijderen eelt, eeltpitjes, likdoorns of ingegroeide nagels zonder probleem.

Figuurcorrectie

U wil opnieuw een strak en steviger lichaam? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij werken reeds vele jaren samen met de Endermologie LPG en BodySculptor. Nieuwkomer Pro-Line
zorgt voor de laatste afwerking. In combinatie zorgen deze drie toppers voor zichtbare resultaten.

Maak een afspraak voor jouw persoonlijke figuuranalyse.

Definitieve ontharing

Meer 10 jaar ervaring, door Mevr. Ramaekers uitgevoerd. U kan steeds bij ons terecht voor vrijblijvende informatie en prijsofferte.

Deze nieuw ontwikkelde diodelaser kan ongewenste haren zeer efficiënt en blijvend verwijderen op een betrouwbare en comfortable manier.

Contacteer ons

Copyright Mar|Le|Beau | Contacteer ons | Website door Publivisie